Thursday, November 1, 2012

Vindecare

  
   Efectele curative ale plantelor sunt bine cunoscute inca din antichitate, insa exista plante care vindeca mai mult decat pot "altii" sa imbolnaveasca, iar acest lucru "ii" sperie.
   Poate tocmai din acest motiv marijuana este interzisa in majoritatea colturilor lumii. Efectele benefice si curative ale acesteia sunt recunoscute chiar si in medicina, insa nu se ofera fonduri pentru cercetarea amanuntita a acestei plante in vederea distribuirii legale. Exista numeroase forme in care marijuana poate deveni un ajutor real in tratarea diferitelor afectiuni.
   Marijuana este numita drog fiindca exista persoane care nu cunosc nici un sfert din proprietatile acestei plante si fac abuz de acceasta intr-un mod total gresit si este ilegala fiindca "anumite persoane" nu doresc vindecarea natiunii, nu doresc ca lumea sa fie un loc armonios, ci vor doar putere, vor ca ca ei sa conduca, iar ceilalti sa-i urmeze... Ceea ce nu realizeaza ei este ca in loc sa cladeasca o lume mai buna, nu fac decat sa o distruga.
   Urmariti filmuletul de mai jos macar pentru cultura voastra!
                                                                                                                  PACE SI DRAGOSTE!

No comments:

Post a Comment